Tentang

Salam hormat,

Hai, saya Redza :)

Saya adalah pemilik laman web ini dan saya menjual produk jam dinding yang lain dari yang lain iaitu jam dinding yang diberi sentuhan design gambar yang unik dan kreatif. Anda boleh jumpa banyak jenis jam dinding yang ada di pasaran namun untuk mencari  kelainan dalam hiasan rumah atau pejabat, jam dinding yang saya pasarkan ini adalah satu alternatif terbaik yang boleh dipraktikkan.

Produk ini telah lama memasuki pasaran dan sudah dikenali oleh ramai rakyat Malaysia. Akan tetapi sesetengah daripada mereka sukar untuk mendapatkannya.

Jadi dengan adanya laman web ini, ia sedikit sebanyak akan dapat membantu memudahkan anda untuk mendapatkan produk yang anda mahu tanpa perlu bersusah-payah lagi keluar mencari di kedai-kedai.

Akhir kata, buat anda yang tercari-cari satu idea baru dalam hiasan rumah atau pejabat, jam dinding bergambar yang saya pasarkan ini adalah amat sesuai dan berbaloi untuk anda miliki. Juga sesuai dijadikan hadiah perkahwinan atau hadiah harijadi untuk isteri/suami, teman, rakan dan kenalan anda.

Ikhlas,

Redza Ahmad (019-3093956)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s